KADA JE sve završilo?

Održana je završna svečanost osmaša u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Ono što nikako nismo mogli zamisliti kada smo krenuli u osnovnu školu je kraj.

Sve u životu jednom završi pa tako i osnovna škola. Svake godine jedna generacija odlazi, a nova dolazi. Kako bi se osmaši oprostili od osnovne škole, u utorak 20. lipnja, na završnoj svečanosti učenici su pripremili prezentacije i filmove kojima su se predstavili te ukratko ispričali što će od svog osnovnoškolskog obrazovanja najviše pamtiti.

Neke učenike preplavile su emocije pa su pustili i pokoju suzu. Uslijedila je podjela svjedodžbi, a nakon toga ravnatelj Mladen Beuk podijelio je knjige učenicima koji su svih osam razreda završili odličnim uspjehom. Na kraju je slijedio domjenak na kojem su se učenici, roditelji i učitelji mogli po posljednji puta zajedno družiti. Svi su osmaši vjerojatno jedva čekali da osnovna završi pa da mogu krenuti u srednju školu, upoznati nove prijatelje i doživjeti nove pustolovine.

No sada, kada je sve gotovo, svima kroz glavu prolazi jedno pitanje: ‘Kada je sve završilo?’ Svim osmašima želimo sreću u daljnjem školovanju i životu te se nadamo da će upisati željene srednje škole i baviti se onim što vole.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content