Najava Kros utrke “Frkanovec – srce Gornjeg Međimurja”

Udruga „FRKANOVČANI“ u suradnji s Atletskim klubom „MEĐIMURJE“ i pod generalnim sponzorstvom LIFE CLASS TERMA SVETI MARTIN organizira kros-utrku „Frkanovec – srce gornjeg Međimurja“ koja će se održati 13. svibnja 2017. s početkom u 16.00 h kod Kulturnog doma u Frkanovcu 85. Start je u 17 sati. Trkači će moći sudjelovati na stazama od 10.2 km (zbog atraktivnosti staze boduje se za Kup sjeverozapadne Hrvatske), stazi od 4,6 km, a prvi puta se organizira i dječja utrka, za djecu do 7 godina na 200 metara (uz moguću pratnju), i za djecu do 12 godina na 450 metara. Kros-utrka je namijenjena građanstvu, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima, uz mogućnost svladavanja staze trčanjem ili hodanjem.Medalje su osigurane u kategorijama kadetkinja i kadeta, juniorki i juniora, seniorki i seniora M20/Ž20 i M30/Ž30 te veteranki i veterana M40/Ž40, M50/Ž50 i M60/Ž60.Dječja utrka svi natjecatelji dobivaju diplome.
Cilj kros-utrke je promoviranje zdravog načina života, poticanje sportskih aktivnosti, sportsko druženje, boravak u prirodi te predstavljanje šetnice „Školski put“ i aktivnosti udruge. Staze prolaze šetnicom Stari školski put, naseljem, šumama te prekrasnom prirodom. Podloga staza je: trava, šljunak, zemlja te asfalt. Ako još niste odlučili gdje provesti subotnje popodne, a voljni ste se rekreirati, prijave su na licu mjesta najkasnije do pola sata prije utrke. Svim sudionicima želimo ugodno sportsko druženje i postizanje što boljih rezultata.
Organizator obavještava da će se sportska manifestacija Kros utrka „Frkanovec – Srce Gornjeg Međimurja“ odvijati u vremenu od 17 do 19 sati uz i na javnim cestama u naselju Frkanovec tj. ŽC 2013, LC 20074, LC 20076, LC 20077. Promet će osiguravati dobrovoljna vatrogasna društva Općine SvetiJuraj na Bregu i članovi udruge. Molimo sudionike u prometu da obrate pozornost na upute osiguranja i na natjecatelje.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content