UDRUGA ŽENA BREZA obilježila deset godina djelovanja

Udruga žena ‘Breza’ iz Brezja održala je svoju 10. redovnu skupštinu i time obilježila deset godina djelovanja Udruge. Udruga je osnovana 23. ožujka 2007. godine, a zastupaju je predsjednica Udruge Spomenka Barlek, tajnica Sandra Radiković, blagajnica Marija Miko, Nadzorni odbor s Mirjanom Klobučarić na čelu te Snježanom Antanasov i Đurđicom Lepen kao članicama te Izvršni odbor u kojemu su Anđa Vuković, Ružica Hergotić, Liljana Pintarić i Danijela Medlobi. Udruga broji 36 članica.

Kroz sve te godine sudjelovale smo na gotovo svim manifestacijama na području Općine Sveti Juraj na Bregu i Međimurske županije vezane uz djelatnost Udruge. Djelujemo kroz svoje kreativne i edukativne radionice za žene, kampove za djecu, sudjelujemo na kulturnim događanjima, uključujemo se u humanitarne akcije, na prigodnim sajmovima izlažemo svoje proizvode izrađene u radionicama, organiziramo izložbe radova naših članica, edukativne izlete, pa i sportsko-rekreativne susrete’, rado su naglasile članice Breze iz Brezja.

Povodom 10. godišnjice rada UŽ Breza dodijelila je zahvalnice za uspješnu suradnju i doprinos u radu svima aktivnima u desetogodišnjem radu Udruge. Predsjednica Breze primila je od članica buket cvijeća za uspješno desetogodišnje vođenje Udruge.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content