SVETI MARTIN I VARAŽDIN slavili u Svetom Jurju na Bregu

Tijekom vikenda u Pleškovcu je održan 3. zimski malonogometni turnir u organizaciji Škole nogometa Sveti Juraj na Bregu. Prvog dana u kategoriji U-8 slavila je ekipa domaćina i u kategoriji U-12 Brzi i žestoki.

Drugog dana u kategoriji U-15 najbolja je bila ŠN Sveti Martin i u kategoriji U-10 najbolji je bio Varaždin. U nastavku donosimo rezultate nedjeljne završnice:

U-15
Finale: ŠN Sveti Martin – ŠN Rudar 1:1 (9:8)
Za 3. mjesto: Aluplastik – ŠN Sloga Čakovec) 7:0

U-10
Finale: NŠ Petica – Varaždin 0:1
Za 3. mjesto: NŠ Međimurec/Sloboda – NŠ Zelenko/Dinamo 1:1 (3:4)

NŠ Sveti Juraj na Bregu zahvaljuje svim ekipama na sudjelovanju i sportskom natjecanju, čestita najboljim momčadima u svim kategorijama, a navijačima na fer i korektnom navijanju.

Također veliko hvala svim sponzorima, roditeljima, sucima, djevojkama iz foto-grupe OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu s voditeljicom Vericom Moharić, portalu e-medjimurje, Hrvatskom radio Čakovcu koji je u živo pratio dio nedjeljnih susreta u sportskoj emisiji Liga 98 i svima ostalima koji su pomogli u realizaciji 3. malonogometnog turnira NŠ Sveti Juraj 2017.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content