Velika božićna akcija Foruma mladih SDP-a

Forum mladih SDP-a Međimurske županije tradicionalno organizira božićnu akciju darivanja, koju provode sve organizacije na svom području. Tako su forumaši i ove godine, uz pomoć Županijske organizacije SDP-a, nabavili slatke poklone kojima su obradovali brojne mališane.

Forum mladih SDP-a Prelog priključio se Fitness klubu IN u humanitarnoj akciji, te su dvjema obiteljima donirali higijenske i kućne potrepštine i slatkiše za djecu. Foruma mladih SDP-a Nedelišće nabavio je slatkiše za štićenike Udruge za autizam Pogled.

Forumaši iz Belice poklone su odnijeli Dječjem vrtiću Belica i tako im uljepšali posljednji vrtićki dan prije Božića. Vrtić Mala tratinčica posjetile su članice Foruma mladih SDP-a iz Podturna, dok su Dječji vrtić Ringišpil posjetili članovi Foruma mladih SDP-a Sveti Juraj na Bregu.

Forumaši nisu zaboravili ni na predškolce iz Pribislavca. Njihovu božićnu priredbu posjetili su članovi Foruma mladih SDP-a Pribislavec, te ih nakon priredbe iznenadili poklonima.

Predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak zahvalio je forumašima na provedenim aktivnostima, rekavši da su svojim djelovanjem primjer svim članovima stranke, ali i zajednice u kojoj djeluju, posebice zato jer ovakvim i sličnim akcijama promoviraju istinske ljudske vrijednosti.

preneseno s: www.emedjimurje.hr

Scroll to Top Skip to content