‘Lički medo’ Adrian Domijan preko Gospića i Monsa sve do malog Zasadbrega

Adrian Domijan rođen je 22. lipnja 1996. godine u Gospiću gdje je od svojih malih nogu počeo trenirati nogomet.  Nakon osnovnoškolskog obrazovanja s roditeljima seli u Belgiju gdje pohađa Američku školu SHAPE American high school. Može se pohvaliti da je sa svojom školom sudjelovao  te osvojio 3. mjesto na natjecanju gdje sudjeluju sve američke škole diljem Europe i dijela Azije.

Na tom natjecanju bio je izabran u najbolju momčad turnira, ponajviše zahvaljujući treneru Marcu Fumagalili, današnjem pomoćnom treneru velike Valencije. Nakon školovanja u Belgiji upisuje fakultet u Čakovcu, točnije na Međimurskom veleučilištu – smjer Menadžment turizma i sporta.  Što se tiče nogometa, jednu polusezonu odrađuje u NK Slogi Čakovec, ali zbog prevelike konkurenciji u središnjici terena Adrian se nije uspio nametnuti pa u rujnu ove godine na nagovor kolege potpisuje za NK Zasadbreg 77.

‘U Zasadbregu treniramo tri puta tjedno plus utakmica, ali ja dodatno treniram u teretani nekoliko dana u tjednu. Organizacija vremena vrlo je jednostavna zato što ujutro imam predavanja, a treninge predvečer. Financiram se preko roditelja te preko državne stipendije. Nažalost roditelje nisam vidio već dugo jer su mi svi vikendi bili zauzeti utakmicom.

Za klub i suigrače imam samo riječi pohvale. Od prvog dana samo jako dobro primljen u klub te im samo mogu zahvaliti. Nakon par treninga dali su mi i nadimak ‘Lički medo’. Na terenu se ponašam fer i korektno te suci nemaju problema sa mnom.’, rekao nam je Adrian.

Treba naglasiti da je Adrian tek došao igrati u 7. kolu te je do sada postigao tri gola uz nekoliko asistencija. Za njega u klubu vele da je jako marljiv dečko, skroman te da je jako komunikativna pozitivna osoba.

Kako nam je za njega jedan mještanin kazao: ‘Tej dečec fest dobro igra. Negda zna i loptu pozabiti, al sve u svemu jako dobar igrač.’

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content