Dejan Mezga i Mihael Božić razmijenili iskustva

Na nedavnom održanom malonogometnom turniru U-6 u Murskom Središću vrlo rado je pozirao i Dejan Mezga iz Brezja, prvotimac NK Maribora iz Slovenije, a naša kamera objektiva ga uhvatila nakon kratkog razgovora s mladim perspektivnim trenerom NK Rudara U-6 Mihaelom Božićem.

Vjerujemo da je Mihael dobio pokoju gestu i od ponajboljeg međimurskog nogometaša. Mihael je trenutno na akademiji za trenera, a svoje iskustvo daruje najmlađima koji su vrlo emocionalno vezani za njihovog, kako oni nazivaju najboljeg trenera koji ne galami na njih, a svojim savjetima im daje punu motivaciju. Ovdje se radi o djeci do 6 godina.

Ovakva vrsta turnira održava se kroz vikend ponajviše zbog razmjene iskustva među trenerima, ali i djece koji mogu osjetiti dašak atmosfere s terena.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content