Vučetinec: Natjecanje Vatrogasne zajednice Općine Sv. Juraj na Bregu

U subotu, 25. lipnja DVD Vučetinec je bio domaćin vatrogasnog natjecanja za seniore Općine Sv. Juraj na Bregu, na kojem je nastupilo 13 ekipa iz svih DVD- ova Općine; Brezje, Lopatinec, Mali Mihaljevec, Vučetinec i Zasadbreg.

Prve tri ekipe po kategorijama su primile pehare i izborile pravo na županijskom natjecanju koje će se održati 2. srpnja u Cirkovljanu.

Ove su se godine izvodile dvije vježbe, „suha i mokra“, pa je to bilo posebno atraktivno za publiku koja je došla natjecanje pratiti na novom i lijepom terenu SRC Rogoznica.

Natjecanju su prisustvovali načelnik Općine Anđelko Nagrajsalović, zamjenik predsjednika VZO Mladen Tomašić, zapovjednik VZO Miljenko Živko i drugi uzvanici i gosti.

Nakon izlaganja prisutnih na uspješnom i bez primjedbi izvršenom natjecanju zahvalio se predsjednik domaćeg DVD-a Kruno Petričević, kao i Nogometnom klubu na pomoći. Tek je spomenuo vrijeme koje je izdržalo, počeo je pljusak, ali je nakon njega ipak održano praćenje nastupa naše nogometne reprezentacije sa, nažalost, manjim uspjehom od prethodnih. (kp)



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content