Pozivamo vas na predavanje u utorak, 24.5.2016. “Kako pokrenuti OPG i ostvariti poljoprivredne poticaje”

LAG Međimurski doli i bregi i Udruga Zora pozivaju Vas na predavanje “Kako pokrenuti OPG i ostvariti poljoprivredne poticaje” koje će se održati u utorak 24.5.2016. s početkom u 18 sati u konferencijskoj dvorani MESAP-a (Ul. Josipa Marčeca 27, 40305 Nedelišće).

Predavanje će održati predstavnice Savjetodavne službe Ljiljana Kocen, dipl. ing. agr. i Natalija Peter-Hunjadi, dipl. ing.agr., a predstavit će osnovne informacije vezane za otvaranje OPG-a i mogućnost ostvarenja izravnih potpora kao i obveze koje OPG treba pritom ispuniti.

Budući da je Međimurska županija veliki poljoprivredni potencijal, posebice za ekološku poljoprivredu, otvaranje i djelovanje OPG-a isto tako pruža i mogućnost samozapošljavanja i stvaranje radnih mjesta.

Ulaz je slobodan i svi ste dobrodošli, a pozivamo vas da dođete i sa konkretnim pitanjima vezano uz temu.

Svi sudionici će dobiti i svoj primjerak brošure “Moje mjesto u zajednici” koja objedinjuje sva mjesta i kontakte istih na kojima se građani/ke mogu javiti ukoliko imaju problem, prigovor, prijedlog i sl. vezano uz zdravstvo, gospodarstvo, inspekcije, komunalnu djelatnost, socijalna pitanja i slično na području Međimurske županije, ali i nacionalno.

Također, pozivamo vas i na Dane otvorenih vrata LAG-a Međimurski doli i bregi od 23. do 25. svibnja u uredu LAG-a u Nedelišću (Maršala Tita 60) od 09:00 do 15:00 sati kada svi zainteresirani mogu upoznati rad LAG-a, informirati se o članstvu u LAG-u te saznati korisne informacije vezano uz Program ruralnog razvoja 2014.-2020. i druge izvore financiranja razvojnih projekata.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content