Zasadbreški Mukavci i Coprnice predvodili jubilarni 25. fašnik

U subotu 30. siječnja u Zasadbregu je održan jubilarni 25. fašnički maskenbal. Kolona je krenula od doma kulture, a predvodili su je domaći Mukavci. Za njima su išle također domaće Coprnice. Nakon domaćih snaga, u povorci su se kretali “mužikaši”, kaubojke iz Udruge žena “Mali Mihaljevec”, Pipi Duge Čarape iz Udruge žena “Sivica”, kleopatre i faraoni iz Udruge “Vredne roke” Dragoslavec, “djeca cvijeća” Udruge “Sport za sve” Sveti Juraj na Bregu, te atraktivni AD “Pot koranta” iz slovenske Gorišnice.

Nakon kruga uz policijsku pratnju po Zasadbregu, povorka se vratila do doma kulture. Svaka se grupa ukratko predstavila i zaplesala ili zapjevala, a potom je spaljen krivac za sve naše nedaće – fašnik. Ostatak večeri i noći bio je čista zabava – uz Laguna band.

preneseno s: www.medjimurje.hr
foto: Izak Vrtarić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content