Poziv za dostavu projektnih ideja – OSIGURAJTE FINANCIRANJE VAŠEG PROJEKTA!

Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi 2014.-2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.

U sklopu strategije radi se BAZA PROJEKTNIH IDEJA I PROJEKATA na temelju kojih će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a i financirati projekti. S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem OBRASCA u koji se skraćeno upisuju najbitniji opisni dijelovi projekta.

Molimo da nam ispunjene obrasce vratite na e-mail adresu LAG-a do 08. veljače 2016. godine.

Vaše projektne ideje neće biti javno objavljene već će služiti isključivo za potrebe izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a. Molimo da informaciju proslijedite svim zainteresiranim nositeljima projektnih ideja.

Kako bi Vam pomogli u oblikovanju Vaše projektne ideje i ispunjavanju obrasca, najavljujemo besplatne konzultacije u uredu LAG-a u Nedelišću u terminima koji Vama odgovaraju pa Vas molimo da svoj dolazak na konzultacije najavite najkasnije dan ranije do 10 sati na e-mail lag.mdib@gmail.com ili na 098/9323599 (Vedrana Horvat, voditeljica LAG-a).

Radujemo se suradnji na izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi do 2020. godine.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content