U Zlatnom bregu delicije stola Zrinskih

Restoran Zlatni breg u Zasadbregu sve se snažnije urezuje u kartu najpoželjnijih ugostiteljsko-turističkih destinacija Međimurske županije. Više je razloga što je to tako, a u prvom redu to su vlasnici Ivan i Biserka Tarandek sa svojom obitelji, izuzetno lije krajolik, ugodan ambijent restorana, ukusno vino i ono najvažnije izvrsna kuhinja.

Na jelovniku je najviše izvornih međimurskih jela, stvorenih od domaćih sastojaka, no ima i svjetskih delicija te plodova mora. U Zlatnom bregu posebno su ponosni i gostima najradije ponude ‘platu Zrinskih‘ koja se sastoji od jela kakva su se posluživala i konzumirala u dvorovima Zrinskih u Čakovcu i Hrvatskoj.

To je paleta više odrezaka pripremljenih upravo onako kako su ih spremali ‘sokači’ i ‘sokačice’ na dvoru Zrinskih, a to znači da su svi sastojci s domaćeg vrta, polja, dvora i svinjca. Ako se zna kako je kuhinja pod nadzorom gazdarice Biserke, ponajbolje međimurske kuharice, onda je jasno kako je sve ukusno, skladno i lijepo.

Treba samo doći u Zasadbreg i kušati ovo jako dobro jelo uz koje ide dobro domaće vino i naravno domaća glazba.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content