FOTO: Barlekovih 60 burnih i divnih godina

Poduzetnik, svjetski putnik, političar, oldtajmerist, sportaš, a iznad svega dobar i veliki čovjek, Dragutin Barlek iz Brezja u velikom i lijepom društvu proslavio je svoj 60. rođendan.

U novouređenom Društvenom domu u Brezju, Barlek je dobro uru i pol primao čestitke i čestitare koji su mu došli poželjeti dobro zdravlje za narednih mnogo godina, jer sve drugo Barlek ima, Bogu hvala. Došli su mu kolege Hlišč i Zorčec iz Čakovecstana s kojima je učinio najbolje djelo, a to je izvrsna sanacija župne crkve u Svetom Jurju na Bregu, zatim oldtajmeristi iz cijele Hrvatske i Slovenije predvođeni neponovljivim Franjom Belovićem, prvi međimurski dožupan, gospodin i poljodjelac Stjepan Škrobar, općinski načelnik Anđelko Nagrajsalović, donedavni međimurski župan Ivica Perhoč, Mladen Dobranić prvo međimursko voćarsko ime, svjećar Ivan Dobošić, komunalac Vid Marčec, mehaničar Augustin Čurin i mnogi drugi.

Vokalno – glazbenu ulogu odlično je odradio Oldtimer bend, a  delicije su poslužili ženica Spomenka i sinek Jurica. I potrajalo je to sve do drugog dana, upravo tako kako je prošlo i Barlekoih 60 godina, divno, burno i prebrzo. Slijedi izazovnih 70 godina!

preneseno s: www.emedjimurje.hr

 

 

Scroll to Top Skip to content