Održan Božićni sajam u Pleškovcu

Četvrti po redu Božićni sajam Općine Sveti Juraj na Bregu i ove je godine održan u sportskoj dvorani u Pleškovcu. Tridesetak izlagača, uglavnom udruga i OPG-ova s područja Općine i susjednih naselja, predstavilo se zainteresiranoj publici sa svojim proizvodima i ručnim radovima,  a cijelu je priču zaokružio kulturno-umjetnički program. U programu su nastupila djeca iz dječjih vrtića Ringišpil i Žibeki, Dječja folklorna sekcija KUU Zasadbreg, KUU Zasadbreg i Muška vokalna skupina Zbora Sveti Juraj na Bregu.

Prema slobodnoj procjeni, na prirebi se okupilo preko 300 posjetitelja, a još ih je više obišlo štandove na kojima se mogao kupiti domaći med, mlječni proizvodi, rukom rađen nakit, kušati dobro vino, ili jednostavno uživati u izlošcima. Svim posjetiteljima, predstojeće blagdane čestitali su župnik Ivica Puškadija i načelnik Općine Anđelko Nagrajsalović.

preneseno s: www.medjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content