U Sv. Jurju na Bregu 330 sudionika Večeri matematike

U OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u četvrtak 3. prosinca održana je po treći puta Večer matematike. I u matičnoj školi i u područnoj školi Zasadbreg bilo je vrlo živo te se u boj s matematičkim zadacima upustilo čak 330 sudionika.
Gotovo sve učionice u školi bile su popunjene do posljednjeg mjesta, a dobre volje i vedrog raspoloženja nije nedostajalo. Primarni cilj zajedničkog provođenja vremena djece i roditelja je ostvaren više nego uspješno, a matematički zadaci i natjecanje tko će bolje, brže i uspješnije riješiti koji zadatak bili su motiv da su svi maksimalno prionuli poslu.

Organizatori su više nego zadovoljni odazivom djece i roditelja i njihovim angažmanom. Vjerujemo da je svima bilo zanimljivo i da će ih i iduće godine početkom prosinca na četvrtoj Večeri matematike biti puna škola.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content