4. Božićni sajam u Svetom Jurju na Bregu

Općina Sveti Juraj na Bregu poziva zainteresirane na predstavljanje na 4. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu. Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera te će se održati u školskoj sportskoj dvorani OŠ I.G.Kovačića u Pleškovcu. Vrijeme održavanja sajma je 20. prosinca 2015 godine. Sajam je namijenjen poslovnim subjektima, udrugama, školi te vrtićima. Izložbeno – prodajna mjesta su besplatna.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na 4. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu obrazac za prijavu možete preuzeti na poveznici.

Sudjelovanje treba potvrditi do 20. studenog 2015. godine na e-mail: nacelnik@svetijurajnabregu.hr ili na adresu: Općina Sveti Juraj na Bregu, Pleškovec 29, 40311 Lopatinec. Sve dodatne informacije možete dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Juraj na Bregu na broj telefona 040/855-298.

Povjerenstvo za turizam
Općine Sveti Juraj na Bregu



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content