Međimurski matematičari u Puli

 

U Puli je održan 9. stručno – metodički skup Metodika nastave matematike u osnovnoj i srednjoj školi od 5. do 7. studenoga u organizaciji Matematičkog društva Istra. Tema skupa su bili Zadaci u nastavi matematike, a skup je okupio 440 matematičara i na njemu je održano 70 predavanja i radionica.

Uz aktivno sudjelovanje na predavanjima i radionicama naši su matematičari imali svoja izlaganja. Profesorice Tamara Srnec i Štefanija Požgaj iz Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec imale su izlaganje Vektori – od matematičkog zadatka do projekta.

Učitelj iz OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu Željko Kraljić imao je izlaganje Jurimo bez kočnica – početak nastavne godine i radionicu Rukometna statistika – novinarski zadatak. Kroz dvije godine bit će jubilarni deseti skup i tema će biti Matematika i modeliranje.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content