Prvoligaški rukometni susret u Svetom Jurju na Bregu

U Svetom Jurju na Bregu prošle godine su napokon dočekali dovršetak sportske dvorane. Učenici i općinske udruge koriste dvoranu za svoje aktivnosti, još će je više koristiti u jesenskim i zimskim mjesecima koji su pred nama, a u suradnji OŠ Ivana Gorana Kovačića, Općine Sveti Juraj na Bregu i Sekcije sportskih novinara Međimurje želja je promovirati različite sportove kako bi se što više mladih uključilo u neku vrstu aktivnosti.

Tijekom prošle natjecateljske sezone učenici ove škole u sklopu akcije Sekcije sportskih novinara Međimurja Iz školskih klupa na sportske tribine posjetili su prvoligaški rukometni susret u Čakovcu između Zrinskog i Splita. Učenici su bili bučna podrška tijekom cijelog susreta i imaju svoj djelić zasluge u toj pobjedi Čakovčanki.

Sportska suradnja se nastavlja i dalje pa su sada učenici pozvali Zrinskice na odigravanje rukometnog susreta u dvoranu u Svetom Jurju na Bregu što su rukometašice i vodstvo kluba vrlo rado prihvatili. Tako će Ženski rukometni klub Zrinski Čakovec biti prvi klub iz najvišeg hrvatskog ranga koji će odigrati svoj susret u novoj dvorani. Ovo će biti najbolja moguća promocija rukometa u ovom dijelu Međimurja.

Učenici će imati poseban motiv za navijanje jer će najbolje, najglasnije i najnavijačkije razredno odjeljenje nagraditi Gradski bazeni Marija Ružić Čakovec s besplatnim kupanjem za cijeli razred. Tijekom Lino višebojca dvorana je odzvanjala od bubnjeva, truba i navijanja pa vjerujemo da će i ovog puta biti tako.

Rukometni susret Zrinskog odigrat će se u utorak 27. listopada s početkom u 19:00 sati. Iz Općine, škole i Sekcije sportskih novinara Međimurja pozivaju sve učenike, roditelje, mještane Općine Sveti Juraj na Bregu i sve ostale ljubitelje rukometa da uz besplatan ulaz dođu na rukometnu utakmicu i daju podršku mladoj ekipi Zrinskog i da budu prava navijačka podrška u prvom prvoligaškom rukometnom susretu u novoj dvorani u Svetom Jurju na Bregu.

preneseno s: www.emedjimurje.hraktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content