Predavanje i radionica Željka Kraljića u Puli

Matematičko društvo Istra organizira 9. stručno-metodički skup – Metodika nastave matematike u osnovnoj i srednjoj školi koji će se održati od 5. do 7. studenoga 2015., u Puli, hotel Park Plaza Histria. Tema skupa su Zadaci u nastavi matematike.

Na skup su pozvani svi učitelji matematike osnovnih škola, nastavnici matematike srednjih škola te sveučilišni profesori Republike Hrvatske i šire. Predavači i voditelji radionica bit će istaknuti sveučilišni profesori, učitelji i nastavnici te savjetnici Agencije za odgoj i obrazovanje.

Na skupu će se raditi plenarno i u radionicama, bit će i okruglih stolova, izložbi i promocija. Skup se organizira u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje. Tijekom tri dana održat će se 48 izlaganja, 2 pozivna predavanja, 24 radionice i jedna izložba.

Među odabranim predavačima i voditeljima radionica je i Željko Kraljić, učitelj matematike u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu. Prihvaćeno je njegovo izlaganje Jurimo bez kočnica – početak nastavne godine kao i radionica Rukometna statistika – novinarski zadatak.

Predavanje će biti vezano uz speedway i povezanost matematike s ovim sportom, a radionica je vezana uz Svjetsko rukometno prvenstvo koje je održano u Čakovcu u lipnju i srpnju 2014. kada je naš kraj ugostio reprezentacije Rusije, Rumunjske, Brazila, Kine, Tunisa i Slovenije.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content