Fenomenalan rezultat kadetkinja Zelenbora

U Zagrebu je održano Prvenstvo Hrvatske za kadete i kadetkinje na kojem je nastupilo 167 natjecatelja koji su ispunili norme na županijskim natjecanjima. Naše kadetkinje Zelenbora iz Brezja su ekipno (Lara Vrančić, Lara Kralj i Vitomira Turk) osvojile drugo mjesto što je fenomenalan rezultat.

Do sada nikada ni jedna ekipa mlađih kategorija nije bila tako dobra. Osim toga tri su strijelca iz naše županije bili u finalu. Lara Kralj je bila šesta, a Lara Vrančić osma  kod kadetkinja, a Goran Kolac (Sloboda) sedmi kod kadeta. Sve rezultate možete pogledati ovdje.

Ovo je izniman rezultat i sigurno i više nego što su mogli zamisliti. Ostaviti Dalmacijacement ili riječku Lokomotivu je fantastično, jer oni imaju najbolju školu streljaštva s preko 50-ak članova, a u Zelenboru ih je –  samo tri. Naša ekipa će biti jedna od rijetkih koja će iduće godine nastupati u istom sastavu. Bravo za djevojke iz Zelenbora!

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content