Novi dresovi i prva pobjeda veterana iz Brezja

U susretu zapadne skupine veteranske nogometne lige Hajduk iz Brezja je dočekao Plave iz Peklenice. Gosti su dobili prvo poluvrijeme 0:1, ali su si domaćini sami uspjeli zabiti gol. U nastavku susreta tri gola domaćina za pobjedu 3:1 i prva tri prvenstvena boda u ovoj sezoni, uz još niz nerealiziranih prilika.

Uoči susreta Hajdukovci su se fotografirali u novim dresovima koje su u potpunosti sami isfinancirali prilozima koje skupljaju nakon svakog susreta. Ovog puta kupljena je kombinacija bijelih dresova i plavih štucni.

Do kraja godine plan je odigrati još preostalih nekoliko prvenstvenih kola, a nakon toga preseliti u novu dvoranu u Svetom Jurju na Bregu gdje će se jednom tjedno trenirati. Početkom iduće godine dogovara se dolazak veterana iz Šišana iz Istre kod kojih su veterani iz Brezja bili u ožujku ove godine pa je red da se Istrijanima uzvrati gostoprimstvom.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content