Trčimo – pomažemo

Dana 22. svibnja 2014. godine u Varaždinu je održano 8. kolo Cross lige Drava. Ovo kolo bilo je humanitarnog karaktera pod geslom „Trčimo – pomažemo“. Prikupljale su se novčane donacije za pomoć stanovništvu u krajevima pogođenim poplavama. U humanitarnoj utrci na 2000 i 5600 metara sudjelovalo je i 14 članova Udruge sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu. Svi članovi Udruge dali su novčane priloge te su na taj način pružili  pomoć onima kojima je to sad najpotrebnije.

Slijedeća utrka humanitarnog karaktera je „Utrka Grada Čakovca“ koja se održava 28. svibnja 2014. godine. Na utrci pod geslom „Trčimo za Slavoniju“ će se također prikupljati donacije za unesrećene u poplavama, stoga se pozivaju svi ljudi dobre volje da sudjeluju u ovoj i u sličnim manifestacijama humanitarnog karaktera.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content