Pomoć poplavljenim područjima

Poštovani župljani, sestre i braćo u Kristu, ljudi dobre volje i velikog srca!

Kao vaš župnik pozivam Vas da se uključimo u akciju: “Pomoć područjima pogođenima poplavama u RH“
Hrvatski Crveni križ pokrenuo je apel za prikupljanje pomoći stanovnicima koji žive na područjima pogođenima poplavama u Republici Hrvatskoj. U zajedničkom projektu Župe i Općine, mole se svi žitelji naše Općine da u ponedjeljak, utorak i srijedu 26.05.2014.-28.05.2014. na sabirnom mjestu Općinska zgrada Pleškovec 29 u prostorima Caritasa, od 10.00.-17.00. sati mogu donijeti:

– trajne namirnice (mesne konzerve, konzervirano voće i povrće, gotove juhe, flaširana voda, tjestenina, šećer, sol, brašno, vegeta… )
– higijenske potrepštine (sapuni, šamponi, paste za zube, četkice za zube, sredstva za zaštitu protiv komaraca, vlažne maramice, papirnati ručnici, wc papir…)
– sredstva za čišćenje (deterdženti za podove, pločice i stakla, deterdženti za suđe, spužve, sredstva za dezinfekciju i ostali pribor za čišćenje)
– gumene čizme i rukavice, i zaštitne maskice
– posteljina, pokrivači, deke, jastuci, pamučni ručnici, madraci
– oprema za novorođenčad, pelene, dječja hrana, donje rublje za djecu i odrasle – zapakirano

Volonteri Crvenog križa sakupljene potrepšine odvesti će najpotrebnijima.

Donacije se mogu uputiti:
uplatama na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 08
pozivom na donatorski telefon broj 060 90 11 (6,25 kn, PDV uključen)
on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Sve on-line uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobođene su bankovnih naknada.

U nadi da i ovaj zajednički projekt  Župe i Općine nađe odjeka za brigu čovjeka u potrebi,  pozdravljaju Vas i unaprijed zahvaljuju:
vlč. Ivica Puškadija, župnik
Anđelko Nagrajsalović, načelnik

preneseno s: www.zupa-svetijurajnabregu.com



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content