Održana kros-utrka ”Frkanovec – srce gornjeg Međimurja”

Udruga Frkanovčani u suradnji s Atletskim klubom Međimurje po prvi je puta organizirala kros-utrku „Frkanovec – srce gornjeg Međimurja“. Utrka je održana u subotu 10. svibnja 2014. godine s početkom u 18.00 sati kod Kulturnog doma u Frkanovcu. Trkači su mogli sudjelovati na dvije staze za trčanje, dužoj stazi duljine 8,2 kilometara te kraćoj duljine 4,7 kilometara. Kros-utrka je bila namijenjena građanstvu, bilo da se radi o sportašima ili rekreativcima, uz mogućnost svladavanja staze trčanjem ili hodanjem. Ukupno je sudjelovalo 162 sudionika iz Hrvatske i Slovenije u kategorijama juniorki i juniora, seniorki i seniora M20/Ž20 i M30/Ž30 te veteranki i veterana M40/Ž40, M50/Ž50 i M60/Ž60. Ostvarena vremena i rezultate po svim kategorijama možete pogledati na web stranici www.frkanovcani.hr kao i na službenoj Facebook stranici udruge Frkanovčani.

Cilj kros-utrke bio je predstavljanje šetnice Školski put i Frkanovca. Staze su prolazile šetnicom, naseljem, šumama te prekrasnom prirodom. Podloga staze bila je raznolika i sastojala se od trave, šljunka, zemlje i asfalta. Nakon utrke podijeljene su nagrade za prva tri natjecatelja/ice u svim kategorijama. Organizator je osigurao promotivne majice i bograč za sve sudionike kros-utrke te je nastavljeno druženje uz okrijepu.

Ovom prilikom udruga Frkanovčani se zahvaljuje Međimurskoj županiji i općini Sveti Juraj na Bregu kao pokroviteljima kros-utrke te Atletskom klubu Međimurje i DVD-u Lopatinec koji su brinuli za osiguranje utrke. Zahvaljujemo svim donatorima i sudionicima koji su obogatili sportsko druženje u Frkanovcu te im čestitamo na postignutim rezultatima.

S poštovanjem,
Udruga Frkanovčani
Web: www.frkanovcani.hr
Facebook: Udruga Frkanovčani



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content