Godišnja nagrada Hrvatske zajednice tehničke kulture Mladenu Beuku

U Zagrebu su 11. travnja, na svečanom dijelu redovne Skupštine Hrvatske zajednice tehničke kulture uručena javna priznanja i nagrade za 2013. godinu.

Mladen Beuk, diplomirani inženjer prometa, inženjer strojarstva i učitelj tehničke kulture iz Čakovca, do nedavno učitelj tehničke kulture u OŠ Ivan Goran Kovačić Sveti Juraj na Bregu i u OŠ Strahoninec, a sada ravnatelj škole u Svetom Jurju na Bregu, kao član Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije, jedan je od sedam dobitnika Godišnje nagrade Hrvatske zajednice tehničke kulture za 2013. godinu.

U obrazloženju nagrade navedeno je da se gospodin Beuk istaknuo u radu s učenicima u raznim područjima tehnike i sudjelovanjem na županijskim i državnim natjecanjima iz područja: robotike, vožnje robotskih kolica, prometne tehnike, strojarstva, konstrukcija, modelarstva i elektronike.

U radu Društva pedagoga tehničke kulture istaknuo se sudjelovanjem u provođenju natjecanja mladih tehničara i provođenju prometne preventive među učenicima osnovnoškolske dobi, a u radu Hrvatskog saveza pedagoga tehničke kulture u radu ocjenjivačkih povjerenstava na državnim natjecanjima i u provedbi osposobljavanja učitelja tehničke kulture.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content