Vatrogascima iz Malog Mihaljevca 5 medalja na utrci u Malom Lošinju

JVP Grad Mali Lošinj organizirao je 4. Međunarodnu utrku vatrogasaca i 1. Euro kup profesionalnih vatrogasaca na 8 km u park šumi Čikat.

Cijela se staza protezala rubnim dijelovima šume uz samo more koji povezuje dvije najljepše uvale na otoku, uvalu Čikat i Sunčanu uvalu sa svojim turističkim biserima i novo obnovljenim hotelima. Uz blagu mediteransku klimu, po kojoj je Lošinj poznat kao lječilište, moguće je bilo osjetiti kako se razmjenjuju miris mora, ljekovitog bilja i borove šume sa svojim ugodnim  temperaturama zraka.

Pravo sudjelovanja imali su svi aktivni vatrogasci, dobrovoljni i profesionalni, članovi stručnih službi vatrogasnih postrojbi te umirovljeni vatrogasci.

Članovi i članice DVD-a Mali Mihaljevec učestvovali su utrci u kategorijama: djeca do 12 godina, mladež do 16 godina te seniori i seniorke.

I ove godine DVD Mali Mihaljevec bio je među najuspješnijima s osvojenom 1 zlatnom i 4 srebrne medalje, kao i zapaženim rezultatima ostalih učesnika iz DVD-a Mali Mihaljevec.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content