HotSpot Vučetinec

Na Domu kulture (Vatrogasnom domu) u Vučetincu pušten je u pogon WiFi Hotspot. HotSpot signalom pokriva područje oko doma, a mještani i turisti se mogu spojiti na njega preko svojih mobilnih uređaja. Također, pomoću usmjerenih antena, omogućeno je i spajanje s udaljenih lokacija koje imaju optičku vidljivost prema hotspotu. Brzina transfera je ograničena, ali dovoljna za bezbrižno obavljanje funkcija kao što su čitanje poruka, e-mailova te surfanje. Također, u Društvenom je domu osigurana i  internet veza brzine čak do 10Mbps što će korisnicima doma omogućiti kvalitetniji rad.

U financiranju HotSpota sudjelovala je udruga Nedelišće Wireless  (NedWireless), te Mjesni odbor Vučetinec s općinom Sveti Juraj na Bregu, a u postavljanju su sudjelovali članovi udruge NedWireless, te Udruge mladih Vučetinec.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content