Vučetinec: 35. redovna godišnja skupština

U subotu 8.  ožujka održana je 35. redovna skupština DVD-a Vučetinec kojoj su uz članove društva, prisustvovali i predstavnici DVD-a Brezje, Lopatinec, Mali Mihaljevec,  Zasadbreg, Knezovec, Čakovec, Gornji Hraščan i Slakovec, Udruge Sport za sve  Sv. Juraj na Bregu, NK Vučetinec i Udruga mladih Vučetinec. Na skupštini  koju je vodio predsjednik društva, tajnik Nikola  Horvatje pročitao izvješće upravnog odbora u kojem je uz ostvarene planove  naglašena suradnja s NK na izgradnji SRC Rogoznica i pomoć Udruzi Mladih kod  organizacije “Forestlanda”. Nabavljen je visokotlačni sklop, a društvo je  bogatije za dva časnika i četiri dočasnika I klase. U izvješću zapovjednika Miljenka Živka posebno su naglašena  takmičenja sa jednom dječjom i čak četiri seniorske ekipe, a blagajnica Alica Škrobar je iznijela uredne  financije što je Nadzorni odbor i potvrdio.

U planu rada  za narednu godinu, uz standardne zadaće, posebno su napomenute proslava  godišnjice društva 12. srpnja na koju su gosti tom prigodom i pozvani. Početkom  2015. DVD Vučetinec nabavlja novo kombi vozilo. Radi toga je dogovorena i izgradnja  nove garaže dogradnjom i proširenjem postojećeg Doma. Stoga, može  se slobodno reći, ispred DVD Vučetinec su vrlo ambiciozni planovi i teško “radno”  i financijsko razdoblje, a u kojem računa na pomoć NK, Udruge mladih, Mjesnog  Odbora s kojima odlično surađuje te posebno s Općinom Sv. Juraj na Bregu, što  je potvrdio i načelnik Anđelko  Nagrajsalović s riječima potpore. S riječima pohvale i suradnje se  priključio i predsjednik VZO Damir  Kovačić, kao i ostali gosti.

Poslije  službenog dijela je uslijedilo druženje bez tradicionalnog gulaša, budući da je  muški dio društva kuhajući htio rasteretiti članice povodom dana žena,a povodom kojeg su sve  prisutne dame bile višestruko nagrađene čestitkama, a od domaćina i malim poklonima.

preneseno s: www.vatrogasci-medjimurja.com



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content