Nogomet združio Šišan i Brezje

Veterani Hajduka iz Brezja organizirali su u subotu na Dan žena nogometno – turistički izlet u Istru. Raspoloženje u punom autobusu dodatno je podignuto prigodnim poklonima koje su veterani pripremili ženama za njihov dan.

U Puli je autobus dočekao tajnik Šišana Saša Milošević koji ih je poveo u šetnju i razgledavanje grada. Jedan od zadataka domaćina bio je da „što više izmori Brezovčane prije utakmice“, kao što je u šali rekao. Hajdukovci su najprije posjetili pulsku Arenu, prošetali su gradom i uz luku te su napravili zajednički fotografiju pred Augustovim hramom.

U popodnevnim satima odigrana je prijateljska utakmica veterana Šišana i Hajduka. Brezovčani su se uz pomoć sponzora (Pekara Panis Mursko Središće, Vinarija Dvanajščak – Kozol Dragoslavec, Proming d.o.o. Čakovec, POLI – EL Brezje, Ivan Hren Mihovljan, Caffe bar Artic Brezje i Međimurski nogometni savez) dobro pripremili za susret pa su domaćim nogometašima podijelili ambleme s klupskim grbom, bocu vina i prigodni poklon paket koji je pripremila Općina Sveti Juraj na Bregu.

Utakmica je protekla u vrlo fer i prijateljskom ozračju. Domaćin je bio sretniji i spretniji, Hajdukovci su puno toga promašili što nisu smjeli i puno toga primili što nisu trebali pa je Šišan na kraju pobijedio 4:2.

U večernjim satima u prostoriji Zajednice Talijana Šišan organizirana je večera uz živu glazbu koja je prošla u veselom tonu i prijateljskom raspoloženju. Dva mjesta koja su se slučajno našla napravila su pravu feštu spojivši Istru i Međimurje. Ono što treba pohvaliti je izuzetna srdačnost i gostoljubivost domaćina pa su se Brezovčani zaista više nego ugodno osjećali u Istri.

Hajdukovci su domaćinima zahvalili na svemu te su pozvali veterane Šišana da se što prije dogovore za dolazak u Brezje kako bi im Hajdukovci uzvratili na svemu lijepom što im je priređeno u Puli i Šišanu.

Uz ovo domaćinstvo i redovne prvenstvene susrete Brezovčani još ove godine planiraju otići i na Oktoberfest u Muenchen (od 20. rujna do 5. listopada) na dvodnevni izlet.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content