2. Božićni sajam – Sveti Juraj na Bregu

Poštovani,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas da se predstavite na 2. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu. Sajam je izložbeno – prodajnog karaktera te će se održati u unutarnjem i vanjskom prostoru Doma kulture „Jurice Muraia“ u Pleškovcu. Vrijeme održavanja sajma je 15. prosinca 2013 godine. Sajam je namijenjen  svim obrtnicima, vrtićima, školi te udrugama s područja Općine Sveti Juraj na Bregu. Izložbeno – prodajna mjesta su besplatna.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na 2. Božićnom sajmu – Sveti Juraj na Bregu obrazac za prijavu možete preuzeti na linku.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje potvrdite do 04. prosinca 2013. godine (srijeda)  na e-mail: nacelnik@svetijurajnabregu.hr ili na adresu: Općina Sveti Juraj na Bregu, Pleškovec 29, 40311 Lopatinec.  Sve dodatne informacije možete dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Sveti Juraj na Bregu na broj telefona 040/855-298.

Unaprijed zahvaljujemo na prijavi!

Povjerenstvo za turizam
Općine Sveti Juraj na Breguaktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content