Lokalni nogometni derbi – a tko je gost?

U subotu u 16:00 sati u lokalnom nogometnom derbiju i prvenstvenom susretu 8. kola Treće međimurske nogometne lige – zapad sastaju se Hajduk Brezje i Vučetinec. Brezovčani su domaćini, no kako Vučetinec još nema svoj teren i svoje domaće utakmice odigrava na igralištu Hrastje u Brezju možemo zaključiti da u ovom susretu gosta jednostavno – nema.

Hajduk se pojačao uoči ovog prvenstva, no s mršave dvije pobjede u sedam kola jako teško da mogu biti zadovoljni i u subotu jednostavno moraju tražiti sva tri boda. S druge strane je novoosnovani Vučetinec koj je u zlatnoj sredini s 13 bodova i četiri pobjede. Za subotu se najavljuje relativno stabilno vrijeme bez padalina na nekih petnaestak stupnjeva pa će nogometni uvjeti biti idealni i za nogometaše i za gledatelje kojih će sigurno biti puno na ovom lokalnom derbiju.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content