Trenirke i izlet veterana NK Hajduk Brezje

Veterani Nogometng kluba Hajduk iz Brezja jučer su u prvenstvenom ogledu dočekali susjednu Slobodu iz Slakovca od koje su poraženi 0:3. Ostat će žal za čak dva nerealizirana kaznena udarca domaćina, ali i ohrabrenje za buduća kola što se na utakmici okupilo 18 igrača domaće ekipe.

Iako rezultatski sezona nije dobro krenula po brezovske veterane u organizacijskom smislu stvari stoje puno bolje. Naručene su trenirke koje će uskoro stići pa će ekipa imati svoj prepoznatljivi identitet i uoči utakmice. Uz to u tijeku su i pripreme za izlet na Bled i Bohinj u subotu 14. rujna.

Do sada se okupilo više od dvadeset zainteresiranih, a još toliko ima mjesta u autobusu pa iz kluba zovu sve željne druženja i putovanja da im se pridruže na ovom izletu, neovisno o tome jesu li iz Brezja ili ne. Bit će tu sigurno i članova Streljačkog kluba Zelenbor Brezje, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Brezje, Udruge žene Breza Brezje i svih ostalih mještanki i mještana. Pozivaju i sve druge koji žele otići na ovaj izlet da se jave Ninoslavu Gregorinčiću (099 680 7779) te za cijenu od 115 kuna uživaju u ljepotama Bleda i Bohinja.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content