Preuzmite publikaciju – Međimurska županija u brojkama 2012

Ured državne uprave u Međimurskoj županiji i ove je godine izdao novo izdanje publikacije “Međimurska županija u brojkama 2012.” u kojoj su predstavljeni važniji brojčani podaci o našoj županiji.

>>PDF publikaciju možete preuzeti ovdje.

Sedmo izdanje publikacije se metodološki i konceptualno oslanja na prethodna izdanja, što korisnicima publikacije omogućuje uspoređivanje, obradu i korištenje podataka. Brojčani podaci i grafički prikazi tih podataka svrstani su u 19 poglavlja.

U sedmom izdanju publikacije u poglavlju Upravno-teritorijalni ustroj dodani su podaci iz Lokalnih izbora 2013. sastav predstavničkih tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave, rodna statistika kandidata i izabranih kandidata. U poglavljima Stanovništvo i Pregled po županijama dodani su novoizdani podaci o stanovništvu i kućanstvima iz Popisa 2011. Grafički dizajn je nepromijenjen.

Publikacija ima 152 stranice, 19 poglavlja uz fotografije s međimurskim motivima. Tiskana je u nakladi od 300 primjeraka a podijeliti će se ustanovama, tijelima javne uprave i jedinicama lokalne samouprave, dok je na web stranicama Ureda na raspolaganju verzija u PDF formatu.

preneseno s: www.ecakovec.com



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content