Besplatna otvorena vesela škola nogometa

Općina Sveti Juraj na Bregu organizira

Besplatnu otvorenu veselu školu nogometa

19.08.2013. – 23.08.2013.

od ponedjeljka do petka, svaki dan poslijepodne na nogometnom igralištu u

MALOM MIHALJEVCU 

Roditelji, prijavite djecu do 10.7.2013. 

Broj polaznika je ograničen! 

prijavnice možete skinuti sa internet stranica Općine Sveti Juraj na Bregu na: http://www.svetijurajnabregu.hr/wordpress/wp-content/uploads/2013/07/VESELA-SKOLA-prijavnica.pdf

Besplatna OTVORENA VESELA ŠKOLA nogometa namijenjena je djevojčicama i dječacima od 6 do 12 godina. Školu vode treneri i asistenti koji će djeci priuštiti zanimljive i raznovrsne igre tijekom 5 dana. Sva djeca koja sudjeluju u projektu dobivaju besplatno u trajno vlasništvo majicu, kapu, narukvicu i diplomu. Djeci je organiziran i mali obrok.

Open Fun Football Schools Hrvatske je humanitarna, politički neutralna i neprofitna organizacija, podržana od Ministarstva znanosti,obrazovanja i sporta, Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, Olimpijskog odbora i Hrvatskog nogometnog saveza.

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content