Nogometni klub Vučetinec kreće u natjecanje od ove jeseni

Nogometni klub Vučetinec od ove jeseni kreće u prvenstveno natjecanje. Kako još uvijek rade na svom vlastitom igralištu domaćini će biti u Brezju. Koje su aktualnosti i kakvi su planovi pitali smo Jeronima Moharića:

„Kako smo i najavljivali, NK Vučetinec ove godine odvažno kreće u nogometno natjecanje. NK Vučetinec već dvije godine intenzivno gradi svoj sportsko rekreacijski centar SRC Rogoznica u Vučetincu. Do sada smo napravili asfaltirano igralište sa reflektorima, dječje igralište s igralima i pripremili teren za malonogometno travnato igralište.

Igralište za veliki nogomet je pripremljeno za sijanje trave, ali još imamo dosta posla za završetak. Nadamo se da ćemo uspjeti sve završiti što prije. Osnivanje kluba i gradnja sportsko – rekreacijskog centra u današnje vrijeme nije lako niti jednostavno ali mi smo dosadašnjim radom pokazali da se entuzijazmom iz ničega može napraviti jako puno.

Uprava kluba je vrlo aktivna i trenutno okupljamo momčad te vjerujemo da ćemo imati respektabilni sastav. Imamo svu potrebnu sportsku opremu za početak natjecanja. Kako još nemamo završeno vlastito igralište, potpisali smo Ugovor kojim nam NK Hajduk iz Brezja ustupa igralište u Brezju za predstojeću sezonu pod zaista prijateljskim uvjetima.

NK Vučetinec igrat će na igralištu Hrastje u Brezju i teren će dijeliti s NK Hajdukom.

Ovime pozivamo igrače koji žele nastupati za NK Vučetinec da nam se jave na email: nk.vucetinec@gmail.com ili na mob.: 098 207 675 .

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content