OŠ Ivana Gorana Kovačića proslavila svoj dan

Posljednji dan nastave u OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu obilježen je i kao Dan škole. Nakon obilaska izložbi predmetne i razredne nastave počela je priredba na kojoj su bili brojni roditelji i gosti, a uz ostale tu su bili zamjenik župana Zoran Vidović, načelnik Općine Anđelko Nagrajsalović i župnik Ivica Puškadija.
Uz dječje pjesme i plesove najveći dio programa pripao je nagrađenim učenicima koji su bili nagrađeni na državnom i županijskom nivou. Među njima se ističe Juraj Barlek koji je osvojio prvu državnu nagradu iz fizike. Za iznimne rezultate prigodne poklone su dobili Nikola Pintarić i Tonko Sabolčec koji su nedavno napustili ovu školu. Od škole se ovom prigodom oprostila i dosadašnja ravnateljica Jelena Haček koja odlazi u mirovinu.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content