Međimurski festival sportske rekreacije na selu pripao domaćinu

         Šestu godinu za redom Udruga sportske rekreacije „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu bila je domaćin Međimurskog festivala sportske rekreacije na selu, koji je bio održan u subotu, 15. lipnja 2013. na igralištu NK „Venera“ u Pleškovcu.

Sudjelovalo je osam ekipa – USR „Sport za sve“ Plešivica, USR „Sport za sve“ Mursko Središće, USR „Sport za sve“ Dragoslavec Breg, Udruga žena „Breza“ Brezje, USR „Sport za sve“ Šenkovec, Udruga žena Strahoninec, Društvo sportske rekreacije Pušćine i ekipa domaćina USR „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu.

Natjecatelji su svoje vještine pokazali u disciplinama hodanje na štulama, nošenje košare na glavi, potezanje užeta, alka u tačkama, skakanje u vreći, bacanje kamena s ramena, skok u dalj za muške, skok u dalj za žene i nošenje jajeta u žlici.

Pobjedu je odnijela ekipa domaćina, drugoplasirana je bila ekipa USR „Sport za sve“ Plešivica, a treće je mjesto pripalo ekipi USR „Sport za sve“ Mursko Središće. Prve dvije ekipe izborile su sudjelovanje na 19. hrvatskom festivalu sportske rekreacije na selu, koji će se održati 29. lipnja u Ličkom Osiku.

Za sve sudionike i posjetitelje bio je pripremljen gulaš i bogate tombole, a zabava uz Mohokos band je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Tekst: Ana Maria Babić

Foto: Ana Maria Babić



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content