Održan mimohod “Stop nasilju među mladima”

U organizaciji Udruge mladih Mali Mihaljevec, prošle subote,  4. svibnja u Čakovcu je održan mimohod  “Stop nasilju među mladima” u spomen na žrtvu nasilja u Međimurju Pergar Tomislava. Akciju su podržali župan Međimurske županije Ivica Perhoč, Policijska uprava Međimurska, načelnik općine Gornji Mihaljevec Franjo Kovačić, načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, velečasni Ivan Vugrinčić,  srednje i osnovne škole, te Udruge mladih iz Šenkovca, Mihovljana i Krištanovca.

Stotinjak mladih krenulo je od mjesta okupljanja do mjesta tragičnog stradavanja Pergar Tomislava, gdje su zapalili svijeće i poslali jasnu poruku kako žele da odgovorni konačno odgovaraju za svoj čin i da se takvo što više ne ponovi, kako bi Međimurje ostalo sigurno mjesto za život.

IMG_1151-300x199

Predsjednik Udruge mladih Mali Mihaljevec Kovačić Vedran, te obitelj stradalog Tomislava zahvaljuju svima koji su podržali akciju i mimohod.

preneseno s: www.e-mina.hr

 

 



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content