Zadnja radionica LAG-a “Međimurski doli i bregi”

Udruga “Lokalna akcijska grupa Međimurski doli i bregi” poziva vas na treću radionicu za pripremu dokumenta pod nazivom Lokalna razvojna strategija LAG-a “Međimurski doli i bregi”. Ovo će biti ujedno i zadnja radionica prije finalizacije Lokalne razvojne strategije, a tema je rasprava i finalizacija konačnog dokumenta Lokalne razvojne strategije.

LAG “Međimurski doli i bregi” osnovan je 22. listopada 2012. godine, a čine ga predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora. Područje ovog LAG-a obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Općina Gornji Mihaljevec, Općina Nedelišće, Općina Selnica, Općina Strahoninec, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Sveti Martin na Muri, Općina Šenkovec i Općina Štrigova.

Radionica će se održati u utorak 26. ožujka u prostorijama Općine Strahoninec u 17 sati za sva tri sektora (javni, gospodarski i civilni). Mole vas da pozovete osobe ili organizacije za koje smatrate da bi mogli imati interes sudjelovati na radionici i u izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a, a svi zainteresirani koji žele dobiti nacrt Lokalne razvojne strategije LAG-a Međimurski doli i bregi mogu se obratiti na kontakt broj 098 932 3599 ili na email: lag.mdib@gmail.hr.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content