Nedelišće i Sveti Juraj na Bregu imaju najbolje trkače

 

Uz obalu Mure kraj tzv. skele u Podturnu u organizaciji OŠ Podturen održano je županijsko prvenstvo osnovnih škola u krosu. Na natjecanju je nastupilo 15 škola u ženskoj i 16 u muškoj konkurenciji. Svaka se ekipa sastojala od četiri trkača ili trkačice koji su se borili u ekipnoj konkurenciji te zbrojem bodova prema plasmanu doprinjeli su u konačnom poretku svoje škole odnosno svojeg školskog sportskog društva.

Učenice OŠ Nedelišće bile su uvjerljivo najbolje u sastavu Maja Cmrečnjak, Sara Senčar, Ramona Posavec i Tena Marčec. Voditelj ekipe je Željko Jagec. Učenici OŠ Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu u sastavu Josip Tkalec, Filip Peras, Luka Živko te Alen Debelec bili su najbolji. Voditelj je Igor Jaušovec.

Županijski prvaci su se plasirali na poluzavršnicu državnog natjecanja koje će se održati već u travnju. Kompletne rezultate možete pogledati ovdje.

preneseno s www.emedjimurje.hr

 aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content