POZIV na 2. radionicu za pripremu Lokalne razvojne strategije LAG- a „Međimurski doli i bregi”

Poštovani,

Pozivamo Vas na 2. radionicu za pripremu dokumenta pod nazivom Lokalna razvojna strategija LAG-a „Međimurski doli i bregi“ gdje možete sudjelovati u pripremi vizije ruralnog razvoja i uključiti vlastite planirane projekte u Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a „Međimurski doli i bregi“.

LAG „Međimurski doli i bregi“ osnovan je 22. 10. 2012. godine, a čine ga predstavnici javnog, civilnog i gospodarskog sektora. Područje LAG-a „Međimurski doli i bregi“ obuhvaća sljedeće jedinice lokalne samouprave: Općina Gornji Mihaljevec, Općina Nedelišće, Općina Selnica, Općina Strahoninec, Općina Sveti Juraj na Bregu, Općina Sveti Martin na Muri, Općina Šenkovec, Općina Štrigova.

Za izradu Lokalne razvojne strategije, ključan je doprinos svih zainteresiranih strana, a veliku ulogu u tome imaju svaki od sektora, javni, gospodarski i civilni. Zbog toga Vas pozivamo da, kao predstavnik sektora, izrazite vlastito mišljenje i planove o budućem razvoju područja na kojem živite.

Radionica će se održati dana 07. ožujka 2013. godine u prostorijama Općine Strahoninec u

12:00 za javni sektor

14:30 za gospodarski sektor

17:00 sati za civilni sektor

Teme radionice:

– prezentacija osnovne analize područja LAG-a

– izrada SWOT analize

– formiranje vizije, dugoročnih ciljeva i prioriteta

Ovo je Vaša prilika da svoje razvojne ideje uključite u zajedničku strategiju putem koje će se one moći financirati iz sredstava nacionalnih i fondova Europske unije. Molimo da na radionicu donesete ispunjene obrasce s prijedlogom projektnih ideja. Krajnji rok za dostavu projektnih ideja je 15. ožujak.

Molimo Vas da na radionicu ponesete svoj OIB za potvrdu Vašeg sudjelovanja. Također Vas molimo da na radionicu pozovete osobe ili organizacije za koje smatrate da bi mogli imati interes sudjelovati na radionici i u izradi Lokalne razvojne strategije LAG-a!

Odgovore na sva eventualna pitanja možete dobiti na brojeve telefona 098/9323599 (Vedrana Horvat, v.d. voditelja LAG-a) i 099/3333088 (Sanja Krištofić, predsjednica LAG-a) ili putem e-mail adrese lag.mdib@gmail.com.

S poštovanjem,

Vedrana Horvat,

Vršitelj dužnosti voditelja LAG-a



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content