Nova ograda NK Hajduku iz Brezja za 50. rođendan

Nogometni klub „Hajduk“ iz Brezja ove godine obilježava 50 godina djelovanja. Klub je osnovan daleke 1962. godine. Prvi predsjednik bio je Martin Petričević, dok je potpredsjednik bio Josip Medlobi.

Inicijatori su bili još Stjepan Škvorc, Ivan Šafarić, Franjo Horvat, Stjepan Škrobar, Ladislav Mihalković, Ivan Grabrović, Stjepan Slunjski, Franjo Trupković, Tomo Posedi i drugi. Željezna ograda postavljena je 1978. godine, a glavni majstori su bili Juraj Jesen, Pavao Perko i Ivan Strah.

Kako bi što dostojanstvenije obilježili 50 godina djelovanja kluba u Hajduku su s pripremnim radnjama krenuli još prošle godine. Jedan od prvih zahvata je zamjena stare i trošne ograde koja je izvađena. Kako vremenski uvjeti dopuštaju aktivnosti ne izostaju ni u siječnju pa se već postavljeni stupovi za novu ogradu.

Prema planu dani svečanosti bi trebali biti od 22. do 24. lipnja za kada se predviđa organizacija turnira, održavanje koncerta te svečana Skupština povodom pola stoljeća djelovanja nogometnog kluba u Brezju.

preneseno s: www.emedjimurje.hr



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content