Dobrodošli na naš novi web!

Dragi korisnici i posjetitelji web stranice Općine Sveti Juraj na Bregu. Čast nam je predstaviti novu web stranicu sa mnoštvo inovativnih mogućnosti te onom najvažnijom, mogučnošću da i Vi sudjelujete u kreiranju sadržaja naše web stranice.

Inovacije – zašto se redovito vraćati na web stranice?

– Nastojimo Vas dnevno, tjedno i mjesečno obavještavati o svim novostima, događajima i aktivnostima na području naše općine pa i šire.

– Dajemo Vam mogućnost da sam i šaljete Vaše zanimljivosti i vijesti te ćemo ih nakon pregleda sa zadovoljstvom podijeliti sa ostatkom čitatelja.

– Dajemo Vam mogućnost da nam šaljete i Vaše fotogalerije vezane uz općinu, umjetničke fotografije, fotografije događanja i slično.

– Dajemo Vam mogućnost da pitate sve što poželite putem naših “Brzih obrazaca” na dnu stranice. Odgovorit ćemo Vam sa zadovoljstvom što je prije moguće.

– Donosimo Vam sve upravne informacije, važnije dokumente, rasporede aktivnosti, dokumentaciju uprave i mogućnost preuzimanja svih dokumenata u sekciji “Dokumenti”

– Djelimo sa Vama galerije fotografija i albume događanja i aktivnosti vezane uz našu općinu.

– Oživjeli smo stranicu i u realnom vremenu pratimo vremensku prognozu i dnevno stanje što se može vidjeti iz slike na vrhu web-a. (header)

– Mnoštvo dodatnih mogućnosti koje možete istražiti već sada, stoga krenite u istraživanje!

Ukoliko želite posjetiti naše stare stranice sa kompletnom arhivom vijesti molimo kliknite na ovaj link.



aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content