Poštovanje,Evo kao što sam i naveo vezano za komarce. provjereno od strane “BIOINSTITUTA” službe DDD Štefanec.Zaprašivanje komaraca se sprovodi i već je sprovedeno u Općinama i gradovima koje su tu uslugu naručle od strane Bioinstituta. Općina je ta koja naručuje zaprašivanje i kad se dogovori sa Bioinstitutom onda se čekaju povoljni uvjeti (temperatura i bez vjetra). Ovo je odgovor dobiven 10 min prije pisanja ove poruke. Zato sa sigurnošću mogu demantirati Vaš prvi odgovor koji ste dali na postavljeno pitanje o zaprašivanju komaraca. LP.

Razgovarao sam prošli tjedan s voditeljicom DDD službe BIOINSTITUTA koja mi je rekla da se trenutno ne provodi zaprašivanje, već se čekaju povoljni uvjeti (temperatura i bez vjetra). U ranijem odgovoru navod o trenutnom neprovođenju zaprašivanja ne znači da ga neke općine nisu ranije obavile. Grad Prelog prošli tjedan je odgodio zaprašivanje. O mogućnosti i korisnosti špricanja u našoj općini nakon pregleda terena, dogovorit ćemo s voditeljicom DDD službe ovaj tjedan. LP.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content