Poštovanipočetak škole je na pomolu, molio bih kome da dostavim račun za radni materijal za 1 razred, naime, lokalne samouprave po međimurju refundiraju navedeno, pa se nadam da ste i Vi donijeli takvu odlukulp

Poštovani,

Općina Sveti Juraj na Bregu i Međimurska županija planiraju do kraja kalendarske godine krenuti u dogradnju škole s 4 učionice kako bi osigurali mogućnost rada u jednosmjenskoj nastavi. Vrijednost projekta iznosi oko 2.2 milijuna kuna, a financira ga županija s 60% i općina s 40%. Sredstva predviđena općinskim proračunom za 2020. godinu u dijelu obrazovanja kao prioritet odredila su dogradnju škole, pa trenutno ne postoji mogućnost otvaranja novih izdataka za obrazovanje.

Općina sufinancira prijevoz učenika, produženi boravak i asistente učenika. Također plaća puni iznos prehrane djeci primatelja dječjeg doplatka.

Za početak školske godine nabavljene su bilježnice kao poklon za sve učenike, a za prvašiće i knjiga dobrodošlice.  aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content