Poštovani,Da li ste možda razmišljali o osnivanju dječjeg vrtića u vlasništvu općine (prema dobivenoj informaciji dio inventara postojećih vrtića je u vlasništvu općine kao i održavanje travnjaka). Ako se ne varam u općini Šenkovec se nalazi vrtić u vlsaništvu općine. Prema dobivenoj informaciji ekonomski isplativ Zarađeni novac ostaje unutar općine, djelatnici imaju primanja sukladno stručnoj spremi i da ne nabrajam prednosti.Vjerojatno ima i nedostataka međutim naš vrtić, naša djeca i najbitnije novac ostaje u općini.

Da i ta mogućnost se uzima u obzir. U Šenkovcu je vrtić u vlasništvu Općine, ali je i cijena po polazniku viša nego je u Lopatincu i Brezju. U općini Strahoninec prije par godina vrtić je prenijet iz općinskog u privatno vlasništvo. Travnjake uz dječja igrališta održavamo kroz javne radove, jer ga koriste sva djeca van radnog vremena vrtića. Nažalost, da postoji nesrazmjer  plaća odgojiteljica u privatnim i javnim vrtićima. Za sad na vrtiće u općini nemam bitnih prigovora roditelja, zapravo više je pohvala. Vrtići trenutno imaju važeće ugovore o najmu, a kad isteknu moguće su promjene.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content