Poštovani zanima dali će se vršiti bilo kakva sanacija cesta u cijeloj općini jer je većina u izrazito lošem stanju ako ne sanacija onda barem krpanje udarnih rupa ,da ne govorim o cesti ti kroz Mali Mihaljevec koja se sanira eventualno jedamputa mjesečno. Isto tako me zanima dali će komunalni redar obići sve ulice da se pokose i očiste zarasla gradilišta koja su izvor svakakvih zaraza da ne govorimo o ambroziji koja je visoka dva metra,znam da je općina teritorijalno velika no to stvarno ružno izgleda u našoj ulici ima barem tri zarasla gradilišta uz samu cestu. Unaprijed hvala .

Krpanje udarnih rupa na području cijele općine odrađeno je unatrag mjesec dana. Potpuna sanacija prometnica obavljat će se nakon završetka radova na kanalizacijskom sustavu. Komunalni redar obilazi teren te opominje vlasnike neuređenih parcela. Nažalost često zbog nesređenog vlasništva nad parcelama ne možemo riješiti situaciju u potpunosti . Možete i anonimno na web stranicama upisati o kojim neuređenim parcelama se radi.

Pozdrav.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content