poštovani pošto je i Općina djelomični financijer školskog prijevoza djece u našoj školi imao bih nekoliko pitanja:zašto nema prijevoz djece iz škole nakon osmog sata i to nakon prve smjene u petak i druge smjene srijedu i petak a djeca a djeca imaju 8 sati u školi pa moraju ići doma pješice umjesto da ih vozi autobus, tko kontrolira ponašanje vozača istih autobusa pogotovo Vladimira koji se svađa sa djecom i ponekad čak i fotografira mobitelom i zašto djecu iz Frkanovca ne kupe i ostavljaju kod Doma gdje je i uređeno mjesto za to već traže da ga čekaju na križanju sa glavnom cestom, kao i u Malom MIhaljevcu gdje ih ostavlja na cesti a ne na ugibalištu koje tamo postoji

Prijevoz organizira Međimurska županija i osnovna škola, pa je vaše pitanje proslijeđeno ravnatelju škole.

Odgovor ravnatelja:

Poštovani,

dogovor sa  našom općinom Sv.Juraj na Bregu je da ona financira prijevoz učenika poslije izborne nastave. U navedene dane nema izborne nastave već se održava dodatna i dopunska nastava te izvannastavna aktivnost u nekim predmetima pa u te dane nema prijevoza.Što se tiče stajališta u Frkanovcu ono je određeno kod Društvenog doma i tamo se učenici sakupljaju. Stajalište u  M.Mihaljevcu ću provjeriti kod vozača u čemu je problem.

OŠ. Ivana Gorana Kovačića Sveti Juraj na Bregu
Pleškovec 31
40311 Lopatinec
Ravnatelj: Mladen Beuk,dipl.ing.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content