Bok!Šteta kaj niste uskladili vremena održavanja Jurovskog pohoda i Kros utrke u Frkanovcu koji se održavaju 11.5.2019. godine gotovo u isto vrijeme. S obzirom da se utrka u Frkanovcu boduje za Kup sjeverozapadne Hrvatske i uvrštena je u kalendare sportskih događaja te je nemoguće izmijeniti datum održavanja, molim razmislite o drugom datumu održavanja Jurovskog pohoda kako bi mještani Općine mogli sudjelovati na oba događaja. Još nije kasno :-)

Do kraja mjeseca veljače udruge su bile obvezne dostaviti kalendar događanja za 2019. godinu. Na žalost udruga Frkanovčani ni do danas taj kalendar nije dostavila.

Kod planiranja aktivnosti za dane Općine u dogovoru s udrugom „Sport za sve“ određen je datum 11.5.2019., jer je to jedini termin koji im odgovara. Pokušati ćemo uskladiti događanja, ako bude mogućnosti za novi datum održavanja.aktualno

Dobrodošli u najljepšu općinu na brežuljku, općinu Sveti Juraj na Bregu. Pridruži se i ti stvaranju najzanimljivije web stranice te nam pošalji svoju vijest ili zanimljivost pa možda baš tvoju riječ vide brojni svakodnevni posjetitelji.

Skip to content