Forestland 2024: Sve je spremno za spektakl na koji dolazi Shaquille O’Neal!

Danas je održano druženje i press konferencija uoči 12. izdanja Forestland festivala koji će se od 19. do 21. srpnja održati na prostorima Forestland Parka u Brezju.

Na konferenciji su govorili Krešo Biškup, jedan od glavnih organizatora, načelnik općine Sveti Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović te župan Matija Posavec.

– Ove godine smo napravili veliki iskorak i u glazbenom i u produkcijskom smislu. Dolaze nam dvojica vjerojatno i najpopularnijih artista ovog doba. Smatram da je Shaquille O’Neal najpopularnije ime koje je ikad kročilo u Međimurje, a uopće ne sumnjam da će sve vas svojim nastupom oduševiti. Također želio bih se zahvaliti načelniku Nagrajsaloviću, županu Posavcu te svima ostalima koji su zaslužni da već 10. godinu zaredom na ovom mjestu organiziramo Forestland, poručio je Biškup.

– Ekipa koja organizira Forestland stvarno je odlična. To je sigurno najveći festival koji se događa u našoj općini, a svake godine uvođenjem novosti, Forestland je sve bolji i bolji. Za ovu godinu organizirali smo autobuse koji će voziti od Galerije Sjever do ulaska na prostor samog Forestlanda Parka, rekao je Nagrajsalović.

– Forestland je već sada jedna svjetsko poznata atrakcija. Poznavajući Krešu i njegovu ekipu uopće ne sumnjam da će festival iz godine u godinu još više raste. Samim dolaskom Shaquille O’Neala postajemo jedan svjetski brend te prezentiramo Međimurje u najboljem svijetlu, zaključio je Posavec.

Podsjećamo još jednom, na sam Forestland ove godine dolaze i mega zvijezde Fedde Le Grand i DIESEL – Shaquille O’Neal, proslavljeni američki košarkaš i DJ.

preneseno s: www.mnovine.hr
objavio: Roberto Dežđek
foto: Zlatko Vrzan

Scroll to Top Skip to content